Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Withings sportórája 25 napig bírja aksiról

2018.09.18. 10:50

A Nokia által felvásárolt, majd onnan visszavásárolt Withings megújult arculattal és egy dögös sportórával lépett be újra a digitális egészségügyi eszközök piacára. Az első új terméke a Steel HR Sport nevet viseli, méri a pulzust, számolja a lépéseket, és a telefonról a GPS-adatokat is lekéri, hogy pontosabban nyomon kövesse a mozgásunkat. Az óra harminc különböző sporttevékenység aktivitását tudja mérni, köztük a jógázást és az úszást is.

Ehhez pedig 25 napos üzemidő társul, ami egészen ritka az okosórák
piacán.

A Withings még 2016-ban került a Nokiához, és pár hónappal ezelőtt vásárolta vissza a finnektől az egyik eredeti alapító, Eric Carreel.

Képernyőfotó 2018-09-18 - 10.17.19.png

A Steel Sports HR a hagyományos órákra hasonlít, analóg mutatós óralapja van, és csak egy piciny kerek OLED kijelző árulkodik a digitális képességeiről - itt jelennek meg az egészséggel kapcsolatos információk, a napi lépésszám, a pulzus és az elégetett kalóriamennyiség. A telefonra érkező értesítéseket csak rezgéssel jelzi a viselőjének.

(Withings)