Csöppnyi bevágás lesz a OnePlus 6T kijelzőjén

2018.10.02. 15:34

Október közepén várható a OnePlus idei második mobilja, a 6T verzió megjelenése, és már kiszivárgott néhány kép a készülékről.

A WinFuture által megszerzett fotókon jól látható, hogy nincs a hátlapon ujjlenyomatszenzor, ami arra utal, hogy a OnePlus átveszi az Oppo újítását, a kijelzőbe épített leolvasót. Ez nem meglepő, miután a két márka ugyanahhoz az anyacéghez tartozik, de az Oppo telefonjait főleg Indiában és Kínában terítik, míg a OnePlus a nyugati országokban is kapható.

Látványos változás még, hogy a körülbelül ujjnyi betüremkedés helyett csak egy csöppnyi kis bevágás lesz a kijelző tetején, éppen csak akkora, hogy elférjen mögötte a kamera lencséje és elektronikája. Alig kivehető, de azért látszik a képen az is, hogy a telefon aljáról eltűnt a jack aljzat, szóval az új telefonra már usb-s fülest kell kötni, vagy esetleg adaptert.

Nagy esély van rá, hogy a OnePlus 6T már Android 9 Pie rendszerrel érkezik, hiszen a nyáron bemutatott OnePlus 6 is megkapta nemrég a frissítést, és elég stabilan fut rajta ez a verzió. Várhatóan a hardver is marad a régi, Qualcomm Snapdragon 845 rendszercsippel és 6 vagy 8 GB RAM-mal, amelyeknek hála a OnePlus 6 még ma is a világ legerősebb mobiljai közé tartozik, hiába jelent meg azóta tucatnyi másik modell a rivális gyártóktól.

(WinFuture)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?  • Tippek
  • Lakáshitel