Jenő
-3 °C
6 °C

Új Star Wars-sorozattal indul jövőre a Disney saját streaming-oldala

2018.11.08. 23:02

A Disney régóta sejtett, saját streaming-szolgáltatója 2019 végén fog indulni, és az lesz a neve, hogy Disney+, jelentette be a cég vezérigazgatója, Bob Iger a cég üzleti eredményét ismertető konferencián, írja a CNBC.

A Disney még 2017-ben bejelentette, hogy jövőre le fogja takarítani az összes filmjét a Netflixről, és mivel egy hatalmas szórakoztatóipari mammutcégről van szó, ide tartoznak a Marvel-univerzum, és a Star Wars világának filmjei és sorozatai is.

Ezek mellett mindkét világ kap bőven eredeti tartalmat. A Marvel-filmek világának egyik elég népszerű karaktere, Loki saját sorozatot kap majd a Disney+-ra, és szintén ilyen sorozata lesz majd Cassian Andor figurájának, akit Diego Luna alakított a Zsivány Egyes című előzményfilmben.

A cég újra fel fogja támasztani a High School Musical-franchise-t, folytatódik a Klónok háborúja című rajzfilm, illetve egy új sorozat is készül a Szörny Rt. világából. Készülnek eredeti filmek is, a Noelben Anna Kendrick fogja játszani a Mikulás lányát, a Togo pedig egy 1925-ös alaszkai hajszáról szól, aminek során szánhúzó kutyákkal szállítottak öt nap alatt az állam egyik végéből a másikba a diftéria gyógyszerét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?