Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Nézzék velünk élőben a CEU hálózattudományi előadásait itt!

2019.03.22. 17:52 Módosítva: 2019.03.22. 18:09
A siker elképzelhetetlen a társadalmi hálózatok nélkül – állítja Barabási Albert-László, aki a CEU Határtalan tudás című, nagyközönségnek szánt előadás-sorozatának mai rendezvényén fog előadni. Az eseményt 18 órától itt nálunk is élőben követhetik.

A Határtalan tudás előadásainak célja az, hogy a mindenkit érintő tudományos kérdésekről közérthető formában tájékozódhasson minden érdeklődő, méghozzá a tudományterület legkiválóbb kutatóitól.

A mai eseményen, melynek címe: Mi a siker?, arról lesz szó, hogy miért nem feltétlenül jár együtt a kimagasló teljesítmény a sikerrel. Mi ebben a szociális hálózatok szerepe, hogyan segítik az emberi kapcsolatok azt, hogy mindenki sikeressé válhasson az életben?

Az előadók:

  • Barabási Albert-László világhírű hálózatkutató, a CEU és a Harvard Egyetem munkatársa,
  • Vedres Balázs, a CEU társadalmi hálózatokat kutató docense, illetve
  • Palya Bea énekes-dalszerző.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek