Mária
0 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Újabb videón a Xiaomi hajtogatós mobilja

2019.03.28. 13:13

Megint kaptunk 10 másodpercnyi bemutatót a Xiaomi készülő összehajtható mobiljáról, és ezúttal egy olcsó tésztás leves vendégszerepel a felvételen.

A Huawei már a kezünkbe adta, a Samsung pedig testközelből megmutatta a saját hasonló készülékét, mégis sokan várják a Xiaomi verzióját. A két piacvezető gyártó ugyanis több mint kétezer eurót két az extravagáns mobiljáért, és a rajongók abban bíznak, hogy az olcsó telefonjairól ismert Xiaomi nem hazudtolja meg önmagát, és valahol 1000 euró (vagy dollár) környékén lesz a telefon ára.

Semmilyen kézzel fogható információnk nincs a Xiaomi terveiről, az viszont valóban elképzelhető, hogy a kínai cég tud egy-két alkatrészen spórolni, ha például nem rögtön 5G-s kompatibilitással indít, és a szokásához hűen spórol a kamerás technológiákon.

A videón csak annyi látszik, hogy a telefon elég gyorsan átáll kihajtott nagy kijelzős nézetről behajtott kisebb kijelzős nézetre, miközben csak a főmenü látható, az viszont nem derül ki, hogy miként viselkednek majd a futó appok hajtogatás közben.