Amália
17 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Decemberben visszatérhet a Motorola Razr

2019.08.21. 21:53

Január óta sejteni lehetett, hogy megújult formában visszatér a kétezres évek első évtizedének egyik kedvenc telefonja, a Motorola Razr. A holland LetsGoDigital egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva újabb részleteket közölt arról, mire számíthatnak azok, akik szeretnének beszerezni egyet  a ráncfelvarráson átesett modellből.

A LGD megerősítette, hogy a Razr összecsukható mobil hajlítható érintőkijelzős, okostelefonként születik majd ujjá, és a bennfentes szerint pár hónap múlva már kapható lesz az Egyesült Államokban, illetve decemberben vagy januárban már Európában is elérhető lesz. A javasolt kereskedelmi ára 1500 dollár, illetve 1500 euró lesz.

opvouwbare-smartphones-770x508
Fotó: yankodesign.com

Ez az ár valamivel alacsonyabb mint az eddig bemutatott összehajtható okostelefonoké, de azért így sem kis összeg. Ráadásul, ha hinni lehet a forrásnak, a cél nem az, hogy telefon szinte tabletként működjön, ez egy kompaktabb készülék lenne - ugyanúgy, mint régen.

LetsGoDigital cikkében ugyan nem szerepelnek a specifikációk, de márciusban az XDA Developers oldalán megjelent egy felsorolás, ami akár igaz is lehet. Az akkumulátor kapacitása állítólag 2730 mAh lesz, a kihajtható kijelző átmérője pedig 6,20" , az új Razerbe Qualcomm Snapdragon 710 processzor kerül majd, és lehet választani, hogy a telefont 4 GB vagy 6 GB RAM-mal kérjük, illetve, hogy a tárhely 64 GB vagy 128 GB legyen.