Eszter, Eliza
EUR 381,06 Ft
USD 355,12 Ft
14 °C
24 °C

Tombol a retródivat a gémervilágban, jönnek-mennek a régi klasszikus játékok felújításai, folytatásai, újrakiadásai - de ennyire durvát még egy kiadó sem húzott, mint most a Blizzard a World of Warcraft Classickal. A WoW 15 éve a világ első számú online szerepjátéka, és még ma is milliós játékostábora van, annak ellenére, hogy a régi dicsősége alaposan megkopott, és maga a műfaj is rég kiment a divatból. Rajongók százezrei követelték már évek óta, hogy legyen egy nosztalgia-mód, amiben visszaállítják a játákot abba az állapotba, ahogyan az megjelent, 2004-2005-ben. A fejlesztő hallgatott rájuk, augusztus 27-tel visszateker a naptáron 15 évet, és elindul a WoW Classic.

Most majd kiderül, régen tényleg minden jobb volt-e. Ekkora nosztalgiakísérlet talán még sohasem volt a világon.

Az Index technológiai podcastjában ebből az alkalomból a szerkesztőség régi és kevésbé régi WoW-játékosai ültek össze megbeszélni, jó ötlet-e ez az egész Classic mód - és persze nosztalgiáztunk egy sort azokon az időkön, amikor néhányunk nem átallott napi 10-12 órákat a játék előtt ülni egyetem helyett. 

Az általános vélemény az volt, hogy csúnya baleset lesz szembesülni azzal, mennyire megszépítette az emlékeket az a másfél évtized, és milyenek is voltak a régi szép idők valójában - de ettől még a lalkesedésünk töretlen, találkozunk pár nap múlva Azeroth-ban!

Mi az a podcast és miért jó?

A podcast az interneten bármikor elérhető rádióműsort jelent, ami rendszeresen jelentkezik. A podcasthallgatást okostelefonos alkalmazások és szolgáltatások segítik, amikkel az adások letölthetők, offline is hallgathatók, és megjegyzik, hogy hol tartottunk legutóbb egy műsorban. Podcastot hallgatni vezetés, házimunka vagy sportolás közben is lehet, míg olvasni nemigen. Az Indexen a támogatóinknak hála egy csomó podcast podcast indult az elmúlt hónapokban, ezúton is köszönjük, hogy ezt lehetővé tették az olvasóink.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás