Izidor
1 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Nyakunkon a következő világválság?

2019.11.03. 14:32

Újabb epizóddal jelentkezik a CEU Határtalan tudás című előadás-sorozata, a téma ezúttal is húsbavágóan izgalmas és óriási hatással van a mindennapi életünkre.

Zuhannak a tőzsdeindexek. Az európai gazdasági motorjának tartott német ipar és export lassul. A befektetési tanácsadók óvatosságra intenek, a sajtóban nyilatkozó gazdasági szakemberek egy része szerint alig egy év és összeomlik a piac.

- vázolja fel az alaphelyzetet az előadás beharangozója. Ebből aztán sok kérdés következik, kezdve onnan, hogy valóban közeleg-e az újabb összeomlás, odáig, hogy minket Magyarországon ez hogyan érintene, és hogyan tudunk felkészülni rá. A három előadó mind a téma avatott szakértője, de más-más szempontból látnak rá a helyzetre:

  • Csaba László közgazdász, a CEU professzora,
  • Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója
  • Deliága Ákos, a csetbotot fejlesztő Talk-a-Bot társalapítója és ügyvezetője

Az előadás hétfőn este hattól a CEU Nádor utcai épületének auditóriumában lesz, a részvétel ingyenes. Ha most azon bosszankodik, hogy érdekelné a téma, de vagy az időpont, vagy a helyszín miatt pont nem tud ott lenni, van egy jó hírünk: ahogy az előadás-sorozat eddigi tagjait, úgy ezt is élő streamben közvetítjük itt az Indexen.