Antal, Antónia
-7 °C
-2 °C

Korlátlan adat és 5G jön a Vodafone-tól

2020.05.29. 10:05

Új lakossági Red tarifacsomagokat jelentett be a Vodafone, és ezekben megjelent a korlátlan internetezés lehetősége.  A belépő szintű Red Free csomag érdekessége, hogy korlátozott átviteli sebességen biztosítja a végtelen adatforgalmat, havi 11 ezer forintért 10 megabit per másodpercen áll meg a mutató. Ehhez a Red csomagoknál megszokott korlátlan sms és beszédperc is jár.

Ezt a csomagot az egykori UPC vezetékes szolgáltatásának ügyfelei kétezer forinttal olcsóbban vehetik igénybe, vagyis a Vodafone elkezdi új ajánlattal bombázni az egykori UPC mobilszolgáltatásának előfizetőit. Ők eddig is a Vodafone hálózatára csatlakoztak, hiszen a UPC virtuális szolgáltatást kínált, saját hálózat nélkül.

A ténylegesen korlátlan csomag, amelyben nincs sebességhatár, Red Infinity World névre hallgat, és ennél még nagyobb kedvezmény jár a vezetékes előfizetéshez. Az alapáron 16 ezer forintos mobilszolgáltatói csomag otthoni Vodafone szolgáltatások mellett csupán havi 12500 forintba kerül.

Csak ebben a legdrágább csomagban lesz elérhető a szolgáltató 5G hálózata

További kedvezmény még a Red Infinity Worldben, hogy a csomag az EU-n kívül még 72 országban biztosítja a korlátlan netezést, amihez más tarifáknál a Világ Napijegy szolgáltatást kell igénybe venni. 

A Vodafone oldalán, így a cikkünkben is félrevezetően szerepelt, hogy a Red Infinity World "korlátlan adathasználatot biztosít akár 5G hálózaton belföldön és az EU-ban". A Vodafone arra hívta fel a figyelmünket péntek este, hogy az 5G roaming egyelőre nem megoldott.