Jön a magyar Facebook Társkereső

2020.10.22. 12:29

Csütörtöktől Magyarországon is elérhető a Facebook Társkereső szolgáltatása, amely tavaly szeptember óta sikeresen működik húsz másik országban, többek közt az Egyesült Államokban. A közösségi médiaóriás harmincegy európai országban indítja el a szolgáltatást.

A Facebook Társkereső egy különálló szolgáltatás, amelyhez külön regisztráció és profil szükséges.

A cég közleménye szerint a Társkereső algoritmusa sosem kínálja fel automatikusan a facebookos ismerősöket potenciális partnerként, és használói sem a hírfolyamban, sem másutt nem kapnak értesítést arról, ha egy ismerősük profilt hozott létre. A felülete a felhasználók szükség esetén jelenteni és blokkolni is tudják az őket esetleg zaklató felhasználókat, megakadályozva, hogy fényképeket, linkeket vagy videókat küldjenek nekik kéretlenül.

A szolgálatás lehetővé teszi történetek megosztását Instagramról vagy Facebookról. Titkos kedvencnek jelölhetünk egy másik felhasználót, amire csak akkor derül fény, ha ő is titkos kedvencnek jelöl minket. Az események és csoportok segítségével megtalálhatók a hasonló érdeklődésű emberek. Videóchat segítségével videórandikat bonyolíthatnak az egymás iránt érdeklődők.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM