Eltűntek a kommentek a híroldalak Facebook-profiljairól

463A0700
2022.07.27. 18:24
Eltűntek a kommentek a legtöbb magyar és nemzetközi hírsite Facebook-oldalán publikált posztok alól. A Facebookot üzemeltető Meta egyelőre nem tisztázta, hogy mi áll az eset hátterében.

A probléma kedd éjjel jelentkezett először, ennek következtében már az Index Facebook-oldalán posztolt bejegyzések alatt sincsenek kommentek. Utoljára a kedden 23:00-kor posztolt bejegyzésünk alatt láthatók a hozzászólások.

A későbbi posztoknál a számítógépes felület már egyáltalán nem jelzi ki a kommenteket. Okostelefonon annyi látszódik, hogy hány hozzászólás érkezett a bejegyzés alá, de megnyitni ott sem lehet őket. 

A meghibásodás érintette a legtöbb magyar és nemzetközi oldalt, bár akadnak bizonyos kivételek, ahol továbbra is fellelhetők a kommentek. Az, hogy a hiba hol jelentkezik, esetleg attól is függhet, hogy milyen kategóriájú oldalként regisztrálták az adott fiókot a Facebookon. 

A Facebookot üzemeltető Meta még mindig nem reagált a történtekre, de biztos, hogy a hiba náluk van, vagyis nem az ön készüléke hibásodott meg, ha nem látja a hozzászólásokat.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után olvasónk jelenezte, hogy az okostelefonoknál, a Facebook-alkalmazásban a „legújabb hozzászólások” szerint rendezve megjelennek a kommentek a cikkek alatt. A számítógépes felületen viszont továbbra is fennáll a hiba.

(Borítókép: Ruzsovics Dorina / Index)

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM