Rég várt funkciókat kap a WhatsApp

2023.08.16. 12:37
Aki teszteli, megismerkedhet a WhatsApp készülő új szolgáltatásaival, a fiókváltással és a jó minőségű képküldéssel.

A Meta közlése szerint elérhetővé válik a fiókváltás a WhatsApp üzenőprogram új bétaváltozatában. A rég várt funkció jelentősen növeli a kedvelt csevegőprogram használhatóságát, a felhasználók is ezt a fejlesztést kérték legtöbbször a Metától.

A funkció kipróbálásához be kell szállni a bétaverzió tesztelésébe, erre az androidosok itt, az iOS-felhasználók itt jelentkezhetnek.

Nem ez lesz az egyetlen újítás a készülő WhatsApp-frissítésben. Más programokból is ismerős lehet, hogy a csevegésbe illesztett fotók felbontását a hatékony működés kedvéért lecsökkenti a szoftver, ezért azok pixelesekké válnak. A WhatsApp „HD fotó” funkciója segítségével ez elkerülhető, így nem kell más programot választani a képek jó minőségű továbbításához.

A WhatsApp eddig telefonszámhoz kötve kezelte a fiókokat, bizonyos értesülések szerint ezt függetlenítik a számoktól, és lehetővé teszik az egyedi felhasználónevek használatát. Az alkalmazás webes változata külön lezárható lesz, és zárt állapotban nem jelenít meg értesítéseket, támogatva ezzel a privát szféra védelmét.

Lényeges, hogy ezek nem a végleges funkciók. Az, hogy bétatesztelők kipróbálják, nem garantálja, hogy egy adott működés bekerül, vagy ilyen formában jelenik meg a végleges változatban.

(GHacks)

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM