Autó elé ugró állatok és egy méregerős BMW

DSC07643
2022.05.14. 06:19
Mit kell tenni, ha eléd ugrik a szarvas? Lesz még egy nagyon hegyes BMW és szó lesz a gázzal működő kisautókról is. Továbbá egy kiszivárgott Honda és egy frissített Rolls-Royce egy furcsa extrával. Totalcar Híradó.

Ha egy állat az autó elé ugrik, az sose kellemes, sőt, sok esetben nagyon veszélyes az autóban ülőkre nézve. De hogyan kerülhetjük ki az olyan nagyobb testű állatokat, mint a szarvas?

Az Erőmérőben egy olyan átépített BMW járt, ami E36 Compactként kezdte a pályafutását, de ma már csak nyomokban emlékeztet rá. Az alkatrészek alapján már első ránézésre is erősnek ígérkezett, de a végeredmény azért még így is meglepő.

Az üzemanyagok ára még a hatóságilag maximált ár mellett se kevés, ezért sokan alternatív megoldásokat keresnek: például ott az LPG, vagyis autógáz. De vajon ez jó választás egy kicsi városi autóba?

A Honda CR-V frissítésére már közel van, de a hivatalos bemutató azonban még várat magára. Most viszont kiszivárgott az új CR-V, amiben a kínai Ipari és Információs Minisztériumnak van a legnagyobb szerepe.

A Rolls-Royce Phantom a márka csúcsmodellje, aminek most bemutatták a frissített változatát. Akad azért olyan részlet, ami a klasszikus angol eleganciához kevésbé passzol: a frissítéssel megérkezett a világító hűtőrács.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla