Bernát, Felícia
EUR 384,29 Ft
USD 364,01 Ft
7 °C
31 °C

A hasába ültették be a paparazzi leharapott fülét

2012.08.17. 20:04

Ideiglenesen a hasába ültették be egy kutyatámadásban súlyosan megsérült fotós leharapott fülét szlovák orvosok, akik szerint a fül ott regenerálódik, és aztán vissza lehet operálni a helyére.

Michal Babcan szlovák fotóst szerdán érte kutyatámadás, amikor egy cseh modellt fotózott Szlovákia déli részén egy tóparton, a szenci járásban fekvő Dunajská Lužná közelében. A modell bemenekült egy ott parkoló taxiba, ám a fotós életveszélyes sérüléseket szenvedett a három rárontó állattól, amelyek egy közeli ingatlanról szöktek meg.

A száz kutyaharapást elszenvedő 38 éves fotós ötórás életmentő műtéten esett át, amelynek során a sebészek úgy döntöttek, szokatlan megoldással a páciens hasüregébe helyezik a leszakadt fület, hogy ott regenerálódjanak a szövetei. Mint elmondták, két hét múlva már vissza tudják operálni a helyére, és a fül újra működni fog.

Az egyik támadó kutyát a modell és a taxisofőr által riasztott rendőrök lőtték le, a másik kettőt csütörtökön altatták el a gazdájuk beleegyezésével.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás