16:00, December 02. ÉLŐ
Ghána 0
Uruguay 2
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02. ÉLŐ
Koreai Köztársaság 1
Portugália 1
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0

Gödöllőn kézműves zászló az új közlekedési lámpa

A helyiek megunták a gázolásokat és hogy nem lehet lámpát kitenni, és összedobták a pénzt egy saját fejlesztésű balesetmegelőző rendszerre.

Frissítés: A Magyar Közút a következőket fűzte hozzá a riporthoz. A kezdeményezések kapcsán elmondható, hogy Vácott kértek és kaptak engedélyt, Gödöllőn pedig nem közúti jelzőtáblára helyeztek ki zászlót, de arról is van tudomásunk. Nemrégiben a hírekbe bekerülve Szentendrén, Pomázon, Budakalászon és Páty településen helyeztek ki engedély és egyeztetés nélkül zászlókat, ezen esetekben a kihelyezőket felszólítottuk a hozzájárulás igényléséhez, ígéretük szerint ennek eleget tesznek rövid időn belül. A riportban is szereplő gödöllői kezdeményező egyébként nemrégiben e-mailen kereste meg társaságunkat, hogy hivatalosan is engedélyt kérjen.

Itthon eddig Vác település kért és kapott jóváhagyást zászlótartók kihelyezésére. Az itteni tapasztalat sajnos eltér a gödöllőitől: a zászlótartó kihelyezését követő 1 hónapon belül a zászlók eltűntek, pótlásuk nem történt meg, illetve amíg kint voltak sem használták a gyalogosok. Így a zászlótartókat már le is szerelték.