A hét témája: könyvdarálástól a bestsellerig

Dúró Dóra szerint a Meseország mindenkié egy homoszexuális „agymosás”. Szombaton a Mi Hazánk Mozgalom tüntetett a könyv ellen, de egy másik narratíva miatt Lakatos Márk Szalonját is felkerestük.

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesének, Dúró Dórának könyvdarálós akciója sokakat felháborított, több híresség hevesen kritizálta a politikust. A képviselőnő performanszának köszönhetően jelentősen élénkült a kereslet a Meseország mindenkié című könyv iránt, pár nap alatt a sikerlista élére tört, jelenleg nehezen beszerezhetőek a példányok. Lakatos Márk stylist a botrányt hallva szerzett tudomást a mű létezéséről, ami kíváncsivá tette, ezért több színész barátjával együtt online felolvasóestet szervezett, amelyre az Indexet is meghívta. A teljes műsor itt érhető el: 

https://www.instagram.com/tv/CF5EQKjqbH1/?utm_source=ig_web_copy_link  

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Hírek