Üdvözlök mindenkit!

Hajnal Károly vagyok, a Hajnal-Vasad Kft. ügyvezető igazgatója. Hogy nagyapámat idézzem: A baj mindig csőstül jön, de a csövekhez a Hajnalok értenek a legjobban! A baj pedig jön: egyetlen beszállítónkat porrá zúzza egy meteorit, feketebárányhimlő-vírus és bányászsztrájk okozta nyersanyaghiány…

Nem fogok hazudni, ezek az események érzékenyen érintettek minket, de eltökélt válságstábom azonnal spórolási akciót hirdetett! Ezt láthatják majd ebben a részben.

Referenciáért látogassanak el weboldalunkra, és mindenképp nézzék végig az epizódot, mert a végén egy nagyon izgalmas e-mailt kapok.

Jó szórakozást kívánok!

Hajnal Károly, a Hajnal-Vasad Kft. ügyvezető igazgatója (https://hajnalvasad.hu)

Marsra magyar! május másodikától csak az Indexen!

Hajnal Károly az egyik főszereplője a Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című dokukomédiának, amelynek epizódjai egyedülálló módon online, ingyenesen lesznek megtekinthetők május másodikától hetente kizárólag az Indexen.

A Stefanovics Angéla, Badár Sándor, Thuróczy Szabolcs és Csőre Gábor főszereplésével készült dokukomédia epizódjai a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjai körül szerveződnek, akiket váratlanul felkér a NASA, hogy beszállítóként vegyenek részt a Mars Expedícióban.

A Marsra magyar! sorozatról minden fontos információt megtudhat ide kattintva.

Marsra magyar! május 2-ától, csak az Indexen.