Tetten érték a Papcsák Hírmondó terjesztőit

2010.10.01. 14:23

Előállították és az éjjel kihallgatták a rendőrök a "Papcsák Hírmondó" impresszum és kiadó nélküli újság terjesztőit a rendőrök. A miniszterelnök sajtóstábjának pénteki közleménye szerint "azok a baloldali érdekcsoportok, akiket sért Papcsák Ferenc kormánybiztosi tevékenysége, odáig vetemedtek, hogy a közrend elleni legsúlyosabb tettet, a választás rendje elleni bűncselekményt is elkövették".

Papcsák Ferenc úgy kommentálta a történteket: "a zuglói rendőrségnek köszönhetően nemsokára azon ellenfeleimnek is a bíróság előtt kell felelni tetteikért, akik ezt a rágalmazó kiadványt gyártották velem szemben".

Szerdán a miniszterelnök sajtóstábja közölte, hogy Zuglóban egy impresszum és kiadó feltüntetése nélküli újságot terjesztenek, amelyben Papcsák Ferencet hamis vádakkal illetik, és valótlanságokat állítanak személyével kapcsolatban. Papcsák Ferenc a kiadvány miatt bejelentést tett ismeretlen tettes ellen nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért, a rendőrség pedig hivatalból meg is indította a nyomozást az ügyben.