Megfojthatták Bándy Katát

2012.07.12. 10:11 Módosítva: 2012.07.12. 11:09

Valószínűleg megfojtották Bándy Katát, a 25 éves rendőrségi pszichológusnőt, akinek holttestét információik szerint meztelenül találták meg Pécsen, írja a Bama.hu.

A lap szerint a lányt feltehetően nem ott gyilkolták meg, ahol megtalálták a Ledina közelében, hanem autóval vihették később a helyszínre. Szakértők bevonásával vizsgálják, történt-e nemi erőszak.

Az MTI ott élőktől úgy értesült, hogy a környéket rendőrök járják, a lakóknál a legapróbb részletekre is rákérdeznek. Zsobrák Péter, a Baranya megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csak annyit mondott: sajtóinformációkra nem reagálnak, amint újabb, a lakosságot érintő érdemi információ áll rendelkezésükre, azt tudatják.

Hatala József országos rendőrfőkapitány egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni a lány gyilkosát, akinek felkutatására nyomozócsoport is alakult.

A rendőrségi pszichológus vasárnapra virradóra tűnt el, amikor egy szórakozóhelyről hazafele igyekezet. A pécsi Délibáb utcában, egy bokor tövében, szerda délután találta meg a holttestét egy férfi. A környékbeliek szerint azon a területen kutyasétáltatók járnak néha. Közvilágítás arrafelé már nincs. Az Index tudósítójának beszámolója>>>

Kivételesen  nagy hullámokat   kavart a neten az eltűnése, sok ezren követték keresését például a Facebookon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport