Megölte a feleségét egy tatai férfi

DSC4174
2019.09.02. 06:20

Megölte a feleségét egy tatai férfi. Maga a tettes, K. László hívta fel a rendőröket a bejelentéssel vasárnap este hat körül. A tettét nem tudta megmagyarázni. Kezdeményezték az 51 éves férfi előzetes letartóztatását. (Police.hu)

Megölte a kislányát, a feleségét, majd magával is végzett egy andornaktályai férfi. A Heves megyei rendőrség hétfő reggel kapott bejelentést a családi tragédiáról. Másfél hete Budán történt hasonló eset. (Police.hu/Index)

Letartóztatták a kőbányai gyilkosság gyanúsítottját. A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte Cs. Dánielt, aki a gyanú szerint júliusban több késszúrással megölte volt barátnőjét, majd ismeretlen helyre szökött, végül Frankfurtban fogták el. (MTI)

Tört-zúzott a lakásban, mert felmondták a barátnője albérletét. A tatai lakás tulajdonosa besokallt attól, hogy a fiatal férfi és a nő összeveszett a közeli üzlet dolgozóival. Felszólította őket, hogy másnap költözzenek el. A férfi őrjöngeni kezdett, berúgta az ajtókat, összetörte az étkezőasztalt, letépte a fürdőszobai tükröt, kitépte a falból a biztonsági kamerát, és ezzel több mint 600 ezer forintos kárt okozott. Az eset még május 18-án történt, most emeltek vádat a tatai ügyben. (Ügyészség)

Eltűnt egy 12 éves lány Budapesten. A kislány szombaton reggel indult el a XVIII. kerületből a Kőbányán élő nagymamájához, majd onnan egy XIX. kerületi bevásárlóközpontba ment. Azóta nem találják. Körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete pólót, fehér, virágmintás szoknyát és fekete papucsot viselt. Frissítés 09.03-án: a rendőrség tájékoztatása szerint megtalálták a kislányt egy bevásárlóközpontban. (Police.hu)

Szintén 12 éves az a fiú, aki a VII. kerületből tűnt el még szombaton. Szalai Kálmánt utoljára aznap délután a Széll Kálmán téren látták. Körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú. (Police.hu)

Kórházból tűnt el egy férfi Budapesten, egy erzsébetvárosi intézményből jelentették az esetet. Az 58 éves Kianek István Tamást a XVII. kerületi rendőrök keresik. A férfi eltűnésekor csíkos pólót, farmert és sportcipőt viselt. (Police.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport