18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Azt állítja, szexelnie kellett a honvédségi alezredessel, a lányával is lefeküdt volna

2021.06.30. 08:38 Módosítva: 2021.06.30. 11:43
Rendszeresen közösülésre kényszerített egy, a Magyar Honvédségnél dolgozó nőt egy alezredes. A történtek miatt az áldozat az ügyészségen feljelentést tett, de a katonaságon belül a méltatlansági eljárást Ruszin-Szendi Romulusz, a honvédség nemrég kinevezett parancsnoka megszüntette.

A HVG360 szerint az esetről többször is vallomást tevő nő, Z. állítása szerint a történet akkor kezdődött, amikor 2019 őszén először megjelent a honvédség egyik ezredének budapesti objektumában. Az új ezredéhez személyzeti ügyintézőként került, de ekkor már közel húsz éve a honvédség hivatásos állományához tartozott. 

Már az első napján találkozott az ezredparancsnok helyettesével, egy alezredessel, aki ekkor még „csak” végigmérte őt, de nem tett semmilyen utalást. Két-három héttel később viszont a férfi már nyíltan megkörnyékezte Z.-t. 

Innen jutottak el odáig, hogy az alezredes „egy pontos időpontot szabott meg, hogy mikor kell szexelniük”. Az egyébként férjezett Z. nem utasította vissza az ezredes ultimátumszerű „ajánlatát”, utólag azt mondta, hogy azért, mert tanácstalannak érezte magát. Állítása szerint az esetek ismétlődtek: olykor csak hetente egyszer, másszor viszont naponta kétszer is sor került az aktusra. 

2020 nyarán az alezredes Z. felnőtt lányával is megismerkedett, amikor a lány egy honvédségi program után találkozott az anyjával. Z. szerint ezután az elöljárója már a lányával is kereste a kapcsolatot, például felköszöntötte, végül pedig Z.-vel közölte azt is, hogy a lányával is szeretne szexelni, Z. engedélyével.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport