Diána
12 °C
21 °C

Keresés

53 találat az Indexről, és 12 a környékéről.

2019. január 28., 19:52

Ferenc pápa: A szexualitás Isten ajándéka Ferenc pápa: A szexualitás Isten ajándéka

Az egyházfő a Panamából Olaszországba tartó repülőúton válaszolt az őt kísérő újságírók kérdésére migrációról, szexuális visszaélésről, és Venezueláról.
Csak az én döntésem, kivel és hogyan akarok szexuális aktusra lépni

Csak az én döntésem, kivel és hogyan akarok szexuális aktusra lépni

2018.02.17. 15:22 Módosítva: 2018-04-17 09:27:03
391
Beszélhetünk szexuális erőszakról, ha az áldozat nem is védekezik? Bűncselekmény, ha a főnök szexet akar az előléptetésért? Indulhat-e szexuális zaklatás miatt büntetőeljárás, ha senkinek nincs bizonyítéka, csak két ember szava áll egymással szemben? Interjú a Fővárosi Törvényszék bírójával.

2017. november 13., 13:10

Önt zaklatták már? A magyar férfiak felét, a nők kétharmadát igen Önt zaklatták már? A magyar férfiak felét, a nők kétharmadát igen

Majdnem minden tizedik nőt molesztáltak már, negyedüket zaklatták telefonon, a férfiak harmadával előfordult, hogy megverték. A szexuális inzultus minden társadalmi rétegben előfordul, alacsony képzettségűek körében ugyanúgy, mint diplomásoknál, városokban és községekben egyaránt. A magyarokat kérdeztük az őket ért különféle zaklatásokról, szexuális visszaélésekről.

2017. november 5., 14:07

A szülők csak a mutogatós bácsi szintjén hozzák fel a témát A szülők csak a mutogatós bácsi szintjén hozzák fel a témát

Lili szívesen tölt időt a Bűvésszel, aki viszont simogatja, fogdossa a kislányt, és azt mondja neki, ha elárulja valakinek, ami történt, eltünteti az anyukáját. Lili és a bátorság címmel mesekönyv készült a gyerekeket érő szexuális visszaélésekről, zaklatásokról.

2011. május 31., 11:09

MAO lemásolta DSK akcióját

Szexuális visszaélés vádjával őrizetbe vették az egyik egyiptomi bank volt elnökét. New Yorkban.