Orbán Viktor negyven év után tért vissza az egyik budapesti presszóba

2024.04.28. 07:38
Orbán Viktor miniszterelnök Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán vett részt szombaton a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában. A Fidesz elnöke végül meglátogatta az Ibolya presszót, ahol már 40 éve nem járt.

Ahogy az Index beszámolt róla, a fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán vett részt a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. 

A kampánykörút az Ibolya presszóban ért véget, ahol a Fidesz elnöke egyetemista diákéveiről, a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

A miniszterelnök az eseményről egy videót is feltöltött a Facebook-oldalára. 

40 éve voltam itt utoljára 

– idézte fel Orbán Viktor, amikor belépett az Ibolya presszóba.

A fiatal pultosnak azt is megjegyezte, hogy valószínűleg meg sem született akkor, amikor ő legutóbb az Ibolya presszóban járt.

A miniszterelnök az elmúlt napokban országjárásra indult, hétfőn Nemesgörzsönyben járt. Szentkirályi Alexandra az előző héten szerdán nyitotta meg kampányát, a Fidesz kampánynyitóját pénteken tartották.