Kórházba került Győr polgármestere

2024.07.26. 15:37
Na, erre mondják, hogy „amikor a hóhért akasztják” – így jelentette be Dézsi Csaba András győri polgármester, hogy a szubintenzíven kötött ki péntek reggel.

Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a Facebookon közölte pénteken, hogy kórházba került, és még egy fotót is posztolt. 

Na, erre mondják, hogy »amikor a hóhért akasztják«… De azt a népi bölcsességet is idézhetjük, hogy »a suszternek lyukas a cipője«. Egy kis átmeneti üzemzavar miatt a szubintenzíven kötöttem ki ma reggel. No, de most már helyre állt minden! Hála a kollégák gyors és lelkiismeretes munkájának, amit ezúton is hálásan köszönök mindenkinek!

– írta a közösségi oldalán.

Mint ismert, Dézsi Csaba András már nem sokáig marad Győr polgármestere, ugyanis a június 9-i önkormányzati választáson Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület, az LMP és a Momentum jelöltje aratott győzelmet, még az újraszámlálás után is, így 2024. október 1-től ő irányítja a várost.

A hírre Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is reagált, azt írta: „Gyógyulj meg Barátom, minél előbb! Kellesz, mert a szívügyünk Győr”, majd egy közös fotót is posztolt.