2024. június 30. 18:00
Anglia
Szlovákia
Arena AufSchalke Nyolcaddöntő
2024. június 30. 21:00
Spanyolország
Georgia

Külsejét megváltoztatva bujkált a körözött BKV-s informatikai igazgató

2010.02.05. 07:06 Módosítva: 2010.02.05. 07:09

Hajfestéssel és szakállal álcázta magát, és egy német rendszámú terepjáróval közlekedett a BKV szegeden bujkáló volt informatikai igazgatója. A Népszava értesülései szerint 30 rendőr kutatta a két hónapja bújkáló Fuzik Zsoltot.

A hónapok óta körözött és szerdán elfogott Fuzik Zsolt külsejét megváltoztatva bujkált Szegeden, írja a Népszava pénteki száma. A lap információi szerint a BKV volt informatikai igazgatója körszakállat növesztett és feketére festette a haját.

Fuzikot a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) kommandós egysége, a Sólyom bevetési csoport fogta el, amikor szerda reggel kilépett egy konditeremből és be akart szállni egy német rendszámú terepjáróba.

A Népszava úgy tudja, még aznap éjjel, őrizetbe vétele után kihallgatták a volt igazgatót, csütörtökön hajnalban pedig átszállították a fővárosba, a Gyorskocsi utcai fogdába. Jelenleg is ott őrzik, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyről várhatóan pénteken dönt a bíróság.

A Népszava információi szerint az elmúlt két hónapban - amióta országos körözést és nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak Fuzik ellen - az RRI mintegy 30 nyomozója dolgozott azon, hogy a vesztegetéssel gyanúsított férfi tartózkodási helyére bukkanjanak. Lehallgathatták őt és családtagjait, akikkel együtt élt egy szegedi társasházi lakásban.

Fuzik Zsoltot vesztegetéssel gyanúsítják.