Betemették a gyalogosnyelő munkagödröt a Nagykörúton

DSC 1316
2018.08.24. 09:24
Gyalogosnyelő munkagödröt sikerült kialakítani a nagykörúti villamospálya-felújítás Király utca előtti szakaszán. A BKV a második bejelentés után betemettette a kivitelezővel a csapdát.

Mindennap láttunk több szerencsétlen balesetet is abban a kereszteződésben 

– mondta az Indexnek egy olvasónk, aki a körút egyik üzletében dolgozik, és pont rálát a helyszínre. Rendszeresen előfordult, hogy a gödörből vérző sípcsonttal kikászálódók első útja az ottani patikába vezetett, ahonnan átkötözött lábbal jöttek ki. 

A problémát az okozta, hogy az emberek a lámpát nézték, aztán a zöld jelzésre automatikusan elindultak a többiekkel, és nem figyeltek a lábuk elé. Úgyhogy a palló mellé léptek, és beleléptek a gödörbe, magyarázta olvasónk. Egy idő után megcsinálták a kordonokkal az átkelőt úgy, hogy nem lehetett nekiindulni a balesetveszélyes résznek.

Megkerestük a BKV-t is, ahol elmondták, hogy a Király utcai gyalogos forgalommal kapcsolatban két bejelentést kaptak. A bennük jelzett problémáról azonnal tájékoztatták a munkaterületért hivatalosan felelős kivitelezőt, aki megszüntette a kifogásolt helyzetet.

Borítókép: Bődey János / Index.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments