Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Szétverték Csurka élettársának autóját

2001.10.21. 18:01
Összetörték Csurka István élettársának, a MIÉP hivatalvezetőjének autóját szombatra virradó éjjel. Papolczi Gizella politikai támadást sejt a háttérben, ugyanis, mint az Indexnek elmondta: a garázda ismeretlen hozzá sem nyúlt a kesztyűtartóban lévő több mint 50 ezer forinthoz, s a csomagtartóban lévő tárgyakat is a helyén hagyta.
A Felvonulási téren majdnem működésképtelenné verték szét szombatra virradó éjszaka Csurka István élettársa által használt gépkocsit. A két éves Mitsubishi szélvédőjét betörték, majd az autó műszerfalát rongálták meg. A rádiót ki akarták ugyan emelni, de ez nem sikerült, s csak félig tudták kiszakítani a szerkezetet. A kormány alatti fedélzeti komputert is megrongálták.

Papolczi Gizella, aki a MIÉP elnökének élettársa, egyben a párt hivatalvezetője az Indexnek elmondta: biztos abban, hogy politikai támadás lehet a háttérben, mivel az ismeretlen vandál nem vitte el a kesztyűtartóban lévő 58 500 forintot, amely egy borítékban volt. A csomagtartót ugyan fölnyitották, ám a benne lévő cuccokhoz nem nyúltak. Eszerint nem megélhetési bűnöző verte szét az autót. Papolczi sérelmezi, hogy a rendőrök azonnal nem mentek ki a helyszínre, s neki kellett bedöcögnie az utóval a kapitányságra, ahol megtette a följelentést.

A MIÉP elnöke és a hivatalvezető által használt kocsik közül egy év alatt eddig hármat loptak el, hatot pedig megrongáltak. Úgy vélik, hogy mindegyik bűncselekmény valamilyen politikai üldözés után történt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.