Miklós
-7 °C
4 °C

Elmarad az Eurókoncert

2004.04.13. 15:37
Finanszírozási problémák miatt elmarad a csatlakozás napjára tervezett Eurókoncert, melyet először a Hősök terére, majd a Hungexpó területére tervezett a Total Média Produkciós Iroda. A cég vezetője állítja: mindenki visszakapja a pénzét, aki emelt díjas SMS-ben voksolt a lehetséges fellépőkre. Úgy tervezik szeptember elején megtartják a gigantikus rendezvényt.
David Bowie-ra, a Blue nevű fiúcsapatra, vagy a Sugababes nevű zenekarra lehetett többek között voksolni az Eurókoncert honlapján, a szervező Total Média Produkciós Iroda ugyanis egy gigantikus zenei partit tervezett a csatlakozás napjára. Úgy tervezték, hogy a kiválasztott sztárok mellett, minden csatlakozó ország egy-egy ismert, emblematikus zenekarát hozzák Magyarországra.

Gigantikus tervek

Először a Hősök terére tervezték programjukat, és az Indexnek az állították, hogy élvezik a csatlakozási ünnepségeket szervező koordinációs államtitkárság támogatását. Ezt Horn Gábor titkárságán cáfolták és jogi lépéseket helyeztek kilátásba a cég ellen. Kiderült az is, hogy esély sincsen például David Bowie fellépésére, mert a csatlakozás idején nem turnézik a környéken.

Helyszínváltozás

A szervezők cikkünk után levették honlapjukról a David Bowie esetleges koncertjére vonatkozó utalást, majd helyszínt is változtattak: immár a Hungexpó területére hirdették az eseményt. Hónapokig emelt díjas SMS-ben szavaztatták az oldal látogatóit, majd néhány napja közzétették, finanszírozási problémák miatt elmarad az esemény.

Talán majd szeptemberben

Neményi Ádám, a Total Média ügyvezetője az Indexnek úgy nyilatkozott: visszafizetik minden szavazónak a voksolás díját, bár nem küldik ki postán az üzenetenként kétszáz forintot, mert Neményi szerint ez megduplázná költségeiket, így a szavazók csak akkor kaphatják vissza pénzüket, ha elmennek a cég irodájába. A cégvezető a kudarc ellenére nem tett le szándékáról: szeptember 4-ére koncertet akar, de hogy kit hoznak el és milyen helyszínre, már nem árulta el. A Hungexpón egyébként a tervek szerint a csatlakozás napján magyar zenekarok lépnek majd fel.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.