Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Vádalkura készül az ügyészség Rejtővel?

2003.11.03. 08:02
A politikusok érintettségéről is vallomást tehet az ügyészségnek Rejtő E. Tibor. A K&H Bank lemondott, előzetes letartóztatásba helyezett vezérigazgatója a Hír Tv értesülései szerint vádalkut köthet az őt svábbogarak miatt áthelyező vádhatósággal.
Kész megosztani az ügyészséggel a sikkasztás általa ismert részleteit és összefüggéseit Rejtő E. Tibor - közölte a Hír tv. A K&H Bank lemondott vezérigazgatója a hírcsatorna információi szerint a brókerbotrányban érintett politikusokkal szemben is bizonyítékokat szolgáltatna.

Amennyiben a hírtelevízió értesülései igazak, új megvilágításba kerülhet Rejtő átszállítása a rendőrség Aradi utcai fogdájából a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe - írja a Magyar Hírlap.

Svábbogár-gate

Rejtőt az ügyészség - ellentmondásos körülmények között, a rendőrséget későn értesítve - vonta ki az ORFK nyomozása alól, több mint négy hete. A hivatalos indoklás szerint Rejtő fogva tartásának körülményeire, konkrétan a zárkájában található svábbogarakra tett panaszt.

A Magyar Hírlap értesülései szerint korábban nem volt rá példa, hogy az ügyészség hasonló panasz ügyében fellépett volna.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!