Judit
3 °C
6 °C

Lemondott a Tilos kuratóriumának elnöke

2004.02.10. 08:40
Lemondott a Tilos Rádió ötfős vezetése Csabai Gábor kuratóriumi elnökkel együtt. A tagság elutasította, hogy ideiglenesen zenerádióvá alakítsák a Tilost. Az ORTT a jövő héten tárgyalhatja a Tilos Rádióval kapcsolatos újabb beadványt.
Nem lesz zenerádió a Tilos Rádióból - döntött hétfőn este a közösségi rádió tagsága Budapesten. A rádiósok a taggyűlésen úgy határoztak, nem fogadják el a kuratórium pénteki döntését, amely arról határozott, hogy az adó csak zenét sugározzon néhány hónapig. Az önkéntes szilencium alatt átalakították volna a rádió szervezeti struktúráját.

A tagság döntésére az ötfős vezetés, Csabai Gábor elnökkel együtt lemondott. A rádió irányítását egy hónapra átmeneti menedzsment veszi át.

Az új, nyolcfős vezetés tagjai között van Paizs Miklós is, aki a lemondott kuratórium tagja volt, és aki ellenezte a kényszerszünetről szóló pénteki, kuratóriumi döntést. A kuratórium érve a vitában az volt, hogy a rádiót át kell alakítani, a tagság ugyanakkor a szöveges műsorok szüneteltetését visszavonulásként értelmezte, és nem értett vele egyet.

Az ORTT - az MTI egyik testületi tagtól származó értesülése szerint - a jövő héten tárgyalhatja a Tilos Rádióval kapcsolatos újabb beadványt, amely az Orbán Viktor Fidesz-elnököt becsmérlő sms-üzenet felolvasását kifogásolja.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.