Két halálos közlekedési baleset történt szombaton

2011.07.17. 09:28
Két halálos, 12 súlyos, illetve 25 könnyű sérüléssel járó, valamint 74 anyagi káros közlekedési baleset történt szombaton - közölte a rendőrég vasárnap.

A nap folyamán élénk lesz a tranzit-útvonalak, autópályák forgalma, a hétvégén nincs kamionstop, és a nyári szabadságukra haza utazó nyugat-európai vendégmunkások torlódást okozhatnak a közutakon, a határátkelőhelyeken.

Munkálatok folynak az M0 régi szakaszán, épül a harmadik forgalmi sáv várhatóan az év végéig, emiatt sebességkorlátozás van érvényben, ami az M0-M7 csomópontot is érinti.

A rendőrségi közlés szerint az M1-en a főváros felé 45. és 20. kilométerszelvények között burkolatjavítás miatt mobil terelés van a hétvégén.

Az M3-on a főváros felé a 43. és 41. kilométer szelvények között és Nyíregyháza felé a 41. és 43. kilométerszelvények között hídjavítás miatt sávelhúzásos terelés és sebességkorlátozás van érvényben. Mindkét pályaoldalon a 69. és 130. kilométerszelvények között szakaszosan, mobil terelés és sebességkorlátozás mellett sövényvágást végeznek.

Az M5-ön Budapest felé a 47. és 41. kilométerszelvények között útburkolat-felújítás miatt átterelik a Szeged felé menő oldalra az autósokat, ahol szembejövő forgalom van.