Elfogták a pénzszállítótolvaj bűntársát

2011.12.06. 18:59
A TV2 értesülései szerint a rendőrség elfogta a bűntársát annak a pénzszállító-sofőrnek, aki szerdán több mint egymilliárd forintos zsákmánnyal menekült el.

A TV2 úgy tudja, hogy a több mint egymillárd forinttal lelépő pénzszállító sofőrjének több bűntársa is volt, akiket a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosítottak. A televízió információja szerint most a pénzszállító sofőrjének egyik segítőjét fogták el a rendőrök.

A 37 éves Lőrincz Róbert múlt szerda délután a pénzszállító autóval a II. kerületi Medve utcából az I. kerületi Donáti utcába hajtott. A pénzt egy 1992-es évjáratú, fehér színű Volkswagen Passatba pakolták át, majd elhajtottak. A rendőrök a hétvégén találták meg a meneküléshez használt autót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya vasárnap közölte: a bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen. A pénzszállító autó sofőrje az MTI Hírcentrum értesülése szerint több mint egymilliárd forinttal, az eddigi legnagyobb magyarországi zsákmánnyal menekült el.