Árpád
-2 °C
9 °C

Megbüntették a részegen randalírozó bírót

2003.08.29. 16:23
Pénzbírsággal sújtotta a floridai legfelsőbb bíróság azt a bírót, aki leitta magát egy konferencián, majd megpróbált bejutni két nő szobájába is.
A vád szerint Charles Cope kerületi bíró leitta magát egy kaliforniai jogi konferencián 2001-ben: hangoskodott és szexuális tartalmú megjegyzéseket tett, majd ellopta két nő szobakulcsát. Ezek után megpróbált bejutni a szobákba, amíg a nők aludtak, de olyan részeg volt, hogy ez már nem sikerült neki. A kínos eset után a férfi 2002. augusztusáig fizetett szabadságot vett ki, ám visszatérte után azonnal megindult az eljárás ellene, jelentette az Ananova.

Cope csendben hallgatta végig, ahogy bíró kiszabta rá a büntetést "nagy nyilvánosság előtt elkövetett helytelen magatartásért". Cope nem emelt kifogást az ezer dolláros pénzbírság, és a 28 napra felfüggesztett alkoholelvonó-kúrán való részvétel ellen. Anstead indoklása szerint a bírók nem viselkedhetnek így nyilvánosság előtt, "mert az emberek elvesztik az igazságszolgáltatás intézményébe vetett hitüket".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.