Dömötör
11 °C
14 °C

Telefonon fenyegették meg Orbánt

2003.03.18. 11:40
Egy ismeretlen férfi azzal fenyegette meg telefonon Orbán Viktor volt miniszterelnököt, hogy ha nem állítja félre Áder János frakcióvezetőt, úgy jár, mint a meggyilkolt szerb miniszterelnök. A hívó felet nem sikerült azonosítani.
A recepciós bejelentése szerint hétfőn este fenyegető telefon érkezett a Fidesz telefonközpontjába. Ha Orbán Viktor nem állítja félre Áder Jánost, úgy fog járni, mint a szerb miniszterelnök, Zoran Djindjics - mondta egy "dühös férfihang", majd lecsapta a kagylót.

Hétfőn este hét órakor érkezett a telefonhívás - mondta az Indexnek N. Józsefné recepciós, akit - saját bevallása szerint - nagyon megviselt az eset. A tettesről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy ISDN vonalról, egy titkosított számról kezdeményezte a hívást.

A volt miniszterelnök elképzelhetőnek nevezte: feljelentést tesznek az életveszélyes, névtelen fenyegetés kapcsán. Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy a következő időszakban egy kicsit jobban figyelnek.

Orbán Viktor kedden délután újságíróknak az üggyel kapcsolatban annyit közölt, hogy délelőtt szerzett tudomást a fenyegetésről, azt pedig egyelőre jogászok vizsgálják: milyen lépéseket tegyenek. Úgy fogalmazott, hogy a következő időszakban egy kicsit jobban figyelnek.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.