Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Trópusi halakat csempészett a szoknyája alatt

2005.06.06. 12:05
Trópusi halakat próbált Ausztráliába csempészni egy ausztrál nő. A melbourne-i határőrök a nő dereka felől érkező hangokra lettek figyelmesek, a csempész pénzbüntetést és akár 10 év börtönt is kaphat.
Szoknyája alá erősített nejlontasakokban próbált meg Ausztráliába csempészni 51 élő trópusi halat egy ausztrál nő. A melbourne-i reptér határőrei a Szingapúrból érkező nő dereka felől hallható furcsa, pattogó zajra lettek figyelmesek, amikor a kötelező vámvizsgálatot elvégezték.

#alt#
A nő tüzetesebb átvizsgálásakor kiderült, hogy szoknyája alatt egy különleges, erre a célra kialakított kötény lapult, amelyre 15, vízzel teli zacskó volt felerősítve. A zacskókban öszzesen 51 trópusi hal utazott.

A határőrök nem tudták azonnal megállapítani, hogy a nő milyen fajtájú halakat próbált az orszgába csempészni. Feltételezésük szerint azonban a halak fertőzéseket is hordozhattak.

Amennyiben a nőt bűnösnek találjék az állatok csempészetében, 110 ezer ausztrál dolláros pénzbüntetést és akár 10 év börtönt is kaphat.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.