Összevertek egy férfit és egy nőt Kecskeméten

2011.06.20. 09:11 Módosítva: 2011.06.20. 12:31

Betörtek egy hatvanéves nő és ötvenegy éves élettársa lakásába, és brutálisan bántalmazták őket ismeretlenek hétfő hajnalban Kecskeméten. A nőt súlyos, a férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség ügyeletére a nő telefonált. Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, de egyéb részleteket nem közöltek.

A rablás egy Bem utcai családi ház lakásában történt, amelynek a Fecske utca felől van a bejárata. A város központjához közeli Fecske utca egy részét a rendőrség lezárta.

Az áldozatok egyik lakótársa, egy idősebb asszony elmondta: reggel öt óra után elment bevásárolni, amikor hazaérkezett, az udvaron találta a vérző fejű sértettet. A nő azt kérdezte tőle, hogy látta-e a rendőröket, akiket azért hívott, mert az ablakon keresztül betörtek a lakásába, és bántalmazták őt és az élettársát. A nővel együtt bement a lakásba, ahol a szobában mozdulatlanul, véresen feküdt az ágyban a férfi.

A lakótárs elmondása szerint a nagyobbrészt önkormányzati tulajdonú Bem utcai házban négy-öt család él. A két megtámadott ember a saját tulajdonú lakrészében lakik. A férfi a megyei kormányhivatal egyik szakigazgatási szervének az alkalmazottja. Rendezetten élnek, jó viszonyt ápolnak a házban lakó családokkal.