Szabina
5 °C
11 °C

Péntektől újra keresik az eltűnt kisfiút

2003.09.11. 16:03
Péntektől újra keresni kezdi a rendőrség azt a szirmabesenyői, 17 hónpos kisfiút, aki súlyosan mozgássérült és szellemi fogyatékos és egy hete tűnt el családi házuk kertjéből. A tervek szerint a környék kútjait, csatornáit, valamint a közeli Sajót kutatják át aprólékosan.
Pénteken újra kezdik a keresését annak a 17 hónapos, súlyosan mozgássérült és szellemi fogyatékos kisfiúnak, aki egy hete tűnt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szirmabesenyőről - közölték a miskolci speciális mentők csütörtökön. A tervek szerint a környék kútjait, csatornáit, valamint a közeli Sajót kutatjuk át aprólékosan, ha szükséges, egészen a folyó tiszai torkolatáig - mondta Lehóczky László, a mentőcsapat vezetője az MTI-nek.

Hozzátette: a mentőcsapatnak segítenek szolnoki, hajdú-bihari, nyíregyházi és pécsi társaik is. A kisfiú szeptember 5-én tűnt el azt követően, hogy szülei egy babakocsiba helyezték, és kirakták a családi ház teraszára levegőzni. A rendőrség eleinte egy 60 év körüli nőt keresett, akit a környéken a kicsi eltűnése után nem sokkal láttak egy gyerekkel. Ez a nyom azonban tévesnek bizonyult, az asszonynak nem volt köze az esethez.

A gyerek szüleit a rendőrség többször meghallgatta, az ügyről azonban a sajtónak nem nyilatkoznak, miután több újságcikk azt feltételezte, hogy közük van a 17 hónapos Dávid eltűnéséhez. Információk szerint ugyanakkor ahhoz eddig nem járultak hozzá, hogy a rendőrség úgynevezett hazugságvizsgáló készülékkel hallgassa ki őket. A rendőrség mindenesetre továbbra is családi állás megváltoztatása bűnügyben nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!