Mária
-7 °C
3 °C

Kokainnal kínálta ötéves fiát

2003.03.09. 22:00
Öt és fél éves börtönbüntetésre ítéltek egy milánói férfit, amiért kokain adott ötéves kisfiának. A férfit korábbi felesége, a gyermek édesanyja jelentette fel, amikor az ötéves kisfiú édesapjától hazatérve különösen ideges volt és nem akart enni.
Öt és fél éves börtönbüntetésre ítélték azt a milánói apát, aki ötéves kisfiának kokaint adott, hogy jobb teljesítményre legyen képes a számítógépes játékokon - számol be egy különös esetről a horvát Hina hírügynökség.

A negyvenhárom éves apa azzal magyarázta tettét, hogy fiának a minél jobb eredmények elérése érdekében "szüksége volt a fehér porra", amikor együtt töltötték idejüket a számítógép előtt. Marco Ghezzi milánói bíró különösen éles szavakkal ítélte el a tettet. Az apa a bíróság előtt elmondta, hogy a kokaint ezekkel a szavakkal adta oda fiának: "Ez a kis liszt erőt ad ahhoz, hogy Te legyél a legjobb a számítógépes játékokban."

A férfit korábbi felesége, a gyermek édesanyja jelentette fel, amikor az ötéves kisfiú édesapjától hazatérve különösen ideges volt és nem akart enni.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.