Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Hét év börtön a szexéhes nagyi megkéseléséért

2003.10.07. 15:29
A Szegedi Ítélőtábla kedden jogerősen hét év börtönre ítélt emberölés kísérlete miatt egy 73 éves férfit, aki egy idősek otthonában megkéselt egy 78 éves nőt. Az ítélőtábla a vádlott korára és egészségi állapotára tekintette egy évvel mérsékelte a Csongrád Megyei Bíróság januárban kihirdetett elsőfokú ítéletét.
A vádirat szerint az óföldeáki idősek otthonában élő Tari Mihály 2002-ben költözött egy szobába egy nála 6 évvel idősebb asszonnyal, aki szintén az otthon lakója volt.

Szex, pénz, kés

A nő gyakran igényelte a szexuális együttlétet, ám a vádlott ezt nem teljesítette, s a követelőzés egyre terhesebbé vált számára - áll a vádiratban. Miután anyagi vitáik is voltak, szeptemberben kérték a különköltöztetést. A vádhatóság megállapítása szerint a külön szoba ellenére nem csökkent a vádlott haragja az asszonnyal szemben, aki pénzzel tartozott neki. Mivel hiába kérte volt társát adóssága megfizetésére, elhatározta, hogy megöli az asszonyt.

Tavaly szeptember 19-én a férfi bement a nő szobájába, ahol többen tartózkodtak. Miután hiába kérte vissza pénzét, kétszer nyakon szúrta a sértettet, s keresztben végighúzta a nyakán a kést - állapította meg a bíróság. Tette elkövetése után kiment a szobából, lemosta kését, s kiült a folyosóra. Az asszony sérülései másfél hónap alatt gyógyultak be. A táblabíróság 7 év börtönbüntetésre ítélte Tari Mihályt, s ugyancsak egy évvel, 7 évre csökkentette a megyei bíróság által kiszabott, közügyektől való eltiltás idejét.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.