Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Képviselőjelölt szex-botránya Tajvanon

2002.02.07. 14:19
Egy parlamenti képviselőjelöltet és egy volt polgármestert is megvádolt a tajvani ügyészség az országban kirobbant szex-botrány kapcsán. A rejtett kamerás szexvideót egy pletykalap terjesztette. A felvételen látható képviselőjelölt még több jót szeretne tenni az országért.
Tizenegy embert, köztük egy volt polgármestert vádolt meg a tajvani ügyészség egy szexvideó botrányban. Az eset egy pletykalap által terjesztett, rejtett kamerás szexvideó miatt robbant ki. A felvétel Csu Mei Fenget, Tajpej városának egykori városi tanácsnokát mutatja egy házas üzletemberrel létesített szexuális kapcsolata közben.

Viták morálról, etikáról

A nyomozóhatóság szerint a filmezést Csu egyik közeli hölgyismerőse, Kuo Ju Ling szervezte anyagi haszonszerzés céljából. A felvétel keltette botrány túlfűtött vitákat gerjesztett a morálról és arról, hogy milyen messzire mehetnek el az újságírók, amikor mások magánéletében vájkálnak.

A nyomozók szerint Kuot segítette Csu volt barátja, Caj Csen Csien , Xincsu város volt polgármestere. A hatóságok négy év börtönbüntetés kiszabását kérik Kuora közmorálra káros cselekedet, lopás és okirat-hamisítás miatt - írja a BBC. Az ügyészség a negyven perces videót terjesztő pletykalap, a Scoop Weekly alapítóját és lányát - a lap kiadóját - is perbe fogta. Bár a felvételeket a rendőrség lefoglalta, kalózkiadásai még Szingapúrba és Kínába is eljutottak.

Még több jót szeretne cselekedni

Csu Mei Feng - aki az Új Párt színeiben indult a decemberi parlamenti választásokon - nem tagadta, hogy ő szerepel a felvételeken, és elnézést kért a közvéleménytől. Mint mondta, ha a társadalom újra elfogadja, akkor még "szeretne még több jót cselekedni" - jelentette a BBC.

Meztelen rendőrök latexruhás lányokkal
Szex-botrányba keveredtek a grazi rendőrség különleges alakulatainak munkatársai is. A jó testű férfiakról aktokat készítettek, próbafelvétel céljából. Bár a rendőrök nem járultak hozzá ahhoz, hogy a képek nyomtatásban megjelenjenek, tudtuk nélkül mégis kiadtak egy falinaptárt aktjaikkal. Mi több, a hatás fokozására kihívó pózokban tetszelgő latexruhás lányokat montíroztak mögéjük. Az ifjú rendőröket a vizsgálat idejére utcai szolgálatra helyezték, miután Ernst Strasser belügyminiszter enyhe dührohamot kapott. A képeken szereplő rendőrök most pert indítottak a naptár kiadója, Josef Steinhuber ellen. (MTI)

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.