Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Trükkös rendőrök fogták el a drogos sofőrt

2003.07.22. 10:58
Puszta ugatással fogott el két rendőr egy menekülő férfit Tennessee államban.
A 21 éves Nicholas Hood autóját azért állították meg a rendőrök, mert törött volt az egyik lámpája. A férfi megállt ugyan a kocsival, de azonnal kiugrott belőle, és bevette magát a közeli erdőbe.

A rendőrök felszólításaira nem volt hajlandó előjönni, mire az egyik rendőr fennhangon tájékoztatta, hogy utána engedik a kutyájukat, a másik pedig elkezdett ugatni - mivelhogy ebük, az nem volt. Erre a rejtőzködő azonnal megadta magát, és rimánkodva kérte, hívják vissza a kutyát.

A szökevény amúgy nem tartozik az alvilág legnehezebb fiúi közé, pusztán azért menekült el, mert kábítószer hatása alatt vezetett és jogosítvány nélkül, a vezetői engedélyét ugyanis már korábban bevonták. A történtek után a fentiek mellett hatósággal szembeni engedetlenség és a törött lámpa miatt is felelnie kell majd a bíróságon, jelentette az AP.

Az ügyet tárgyaló bíró közölte, hogy amíg a rendőrök elfogáskor nem harapnak, hanem csak ugatnak, semmi kivetnivalót nem talál az eljárásban. A rendőrök egyébként már máskor is eljátszották az ugatós trükköt, és elmondásuk szerint remekül beválik.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!