Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Nem húzták ki a fogát, mert halottnak hitték

2003.09.15. 09:56
Huszonhárom éve halottként tartottak nyilván egy argentin férfit. Rafael Lanizante fogorvosától értesült haláláról. A nagy riadalomnak jó oldala is volt, fogfájása teljesen elmúlt a sokk hatására.
Megtagadták a fogorvosi kezelést Rafael Lanizantétől. Az argentin férfi fogfájását akarta kezeltetni az argentínai Comodoro kórházában, egy ápolónő azonban a férfi kórtörténetét olvasva megállapította, hogy már huszonhárom éve halott.

"Teljesen kibuktam. Amíg meg nem mutatták a halotti igazolványomat, azt hittem, tréfálnak" - nyilatkozta Lanizante az Ananovának. Elmélete azonban már van arra, hogy történhetett a kavarodás.

"Az egyetlen értelmes magyarázat az lehet, hogy 1979-ben ellopták a teherautómat a papírjaimmal. A tolvaj biztos balesetet szenvedett" - nyilatkozta. A rendőrség most vizsgálatot indított a tévedés okának felderítésére. <ő> Lanizante azért a sokkoló hír jó oldalát is megtalálta. "Zavaromban teljesen elmúlt a fogfájásom" - mondta. Ez, mint mondta jó is, hiszen semmilyen ellátásban nem részesülhet addig, míg újra élővé nem nyilvánítják.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.