Lakatos Márk: Jól áll Tóth Gabinak a szadomazó szerkó, de…

TIM 4520
2022.10.19. 21:47
Lakatos Márk TikTok-videóban kritizálta Tóth Gabit az öltözködése miatt. Az énekesnő az Instagramon válaszolt neki.

A stylist a „Hova lett az Imádkozó Matyóbaba?” feliratú videóban arról beszélt, hogy Tóth Gabi milyen ruhát vett fel a Sztárban sztár leszek! című műsorban. Azt mondta: „rángatja az ideg” amiatt, hogy Tóth Gabi mekkora „stíluspálfordulást” hajtott végre ismét. 

„Láttam ugyanis, hogy az én drága barátom, Maár Robi öltözteti a művésznőt mostantól. Egyből rá is adott egy fekete, csöcskidobós, bulamutatós, igazi szadomazó szerkót, már csak az ostor hiányzik a kezéből” – mondta az öltözékről Lakatos Márk, hozzátéve: 

Egyébként remekül áll Gabinak, jók a küllők, jó a kasztni, de: Tóth Gabi azt nyilatkozta, hogy amikor legutóbb ilyen stilót hordott, azt csak azért tette, mert a csúnya, gonosz producerek dróton rángatták, és kihasználták őt, mert ő soha nem viselt volna ilyet.

„Akkor most kérdezem én: hogyan fog ebbe a ruhába beleállni, hogy fogja önazonosan, mondhatni teljes mellbedobással hordani? Vagy megint csak a csúnya producereknek a stíluserőszakát látjuk Gabika testén? És várjál már: ki fog énekelni, ha megint betoppan a pápa?” – tette fel a kérdést Lakatos Márk.

A stylist ehhez azt is hozzáfűzte, ha a pápa ismét Magyarországra látogat, akkor lehet, hogy másnak kell énekelnie. Felvetette, hogy akár Kis Grófo és Győzike is előadhatnának „egy angyali duettet fehér ministránsruhában”. A másik lehetőség az, hogy „jön egy hang” a mennyből, amely szerint ez a viselet összeegyeztethető Tóth Gabi „mély, vallásos hitével” – mondta Lakatos Márk.

@lakatosmarkstyle Pink visszatért!!! Neked tetszik? #tothgabi #győzike #kisgrofo #stilo #nekedbeszeretnémlátni #magyartiktok #nekedbe #foryouba #fy #fyp #csillagszoro ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Tóth Gabi így reagált

Az énekesnő egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban reagált a videóban elhangzottakra. Posztjában „Lakatos Manyiként” emlegette a stylistot, és azt írta, hogy szerinte a ruha nem „csecskidobós” volt, hanem óarany.

Manyika is beindult a Sztárban Sztár indulásával együtt, hisz jól jön neki a figyelem bármi áron! Ezek szerint a velem kapcsolatos posztjai nagyot mennek, mert minden hétre akad nála egy. Manyikám! Egészségedre!

– válaszolt a kritikára.

Az énekesnő hitelességét nem először kérdőjelezték meg. Nemrég egy felmérésben is megkérdezték az emberek arról, hogy szerintük hiteles szereplő-e Tóth Gabi.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: TV2 Sajtószoba)