Keresés

63 találat az Indexről, és 2257 a környékéről.

2021. április 15., 13:02

Kormányinfó egy kicsit másképp Kormányinfó egy kicsit másképp

Mások ruházkodásában elmerülni jó. Lakatos Márk most Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely a mai Kormányinfón viselt szettjeit elemzi.

2018. március 26., 08:33

Évi egyhavi fizetést is elköltünk ruhákra Évi egyhavi fizetést is elköltünk ruhákra

A legtöbben beérjük 1-5 pár cipővel és csak néhány havonta veszünk ruhaneműt. Az Index-olvasók többsége online is vásárol és használt ruhát is szokott venni. Felmérésünk eredménye.

2015. május 20., 11:37

Nyár a munkahelyen: az elnyomott lábak lázadása Nyár a munkahelyen: az elnyomott lábak lázadása

Hiába a 40 fok, sokaknak így is hosszúnadrágban kell járniuk a munkahelyükre. Ez nemcsak kellemetlen, de nem is higiénikus. Ráadásul árt a nemzeti összterméknek is. Nyári lábteszt az Indexen!

2014. január 9., 19:09

Így takard el magad a muszlimoknál

Egy felmérés szerint a hajat és a füleket teljesen eltakaró fehér hidzsábot kellene hordania minden muszlim nőnek, aki nem akarja, hogy megvessék.

2012. február 14., 12:07

Csak legenda a 10 perc alatt készülő biciklis hólánc

Nagy ötlet a villanyszerelők által használt gyorsszorító (kötegelő): minden télen fel is bukkan több cikk arról, hogy miként lehet vele pillanatok alatt felkészíteni a kerékpárt a havas útviszonyokra.

2012. február 9., 15:03

Bringás öltözködési varieté télre

Korábbi részletesebb posztunk után, amely a téli öltözködés elméletéről szólt néhány profi futár tapasztalatait felhasználva, most ráadásnak itt egy videós útmutató, amiben Galád, a Hajtás Pajtás egyik rutinos futára a maga fizikai valójában mutatja be téli felszerelésének darabjait, és helyes felöltési módjukat.