2024. június 20. 15:00
Szlovénia 1
Szerbia 1
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia 1
Anglia 1
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekes ettől függetlenül nem tartja kizártnak, hogy oltár elé vezesse párját.

  ZS 0286
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  A TNT énekesét, Dobrády Ákost legutóbb a Sztárbox című műsorban is láthattuk, ahol a színművész Pintér Tibor ellen szállt ringbe. A népszerű zenész ezúttal a Storynak adott interjút, melyben arról mesélt, hogy kedvesével, Nikivel már elgondolkodtak azon, hogy összeházasodjanak. A 48 éves énekesnek már egy kisfia született szerelmétől, a most hároméves Bende Mór.

  „Nikivel tudatosan figyelünk arra, hogy időnként kettesben is időt töltsünk, programozzunk, amíg Bendére a nagyszülők vigyáznak. Ilyenkor természetesen az esküvő is szóba kerül közöttünk, de úgy érzem, nem a házassági papír fog összetartani minket. Ma már szerintem kicsit elavult, idejétmúlt intézmény lett, de mivel nagyon szeretjük egymást, egyáltalán nincs kizárva, hogy végül az oltár előtt kötünk ki” – fogalmazott Dobrády

 • Hunyadi Donatella mindig is igyekezett kitűnni édesanyja árnyékából, és saját tehetsége által, nem pedig Kiszel Tünde lányaként érvényesülni. A klasszikus énekesi diplomával rendelkező fiatal most a Talk TV ZWorld című podcast vendégeként arról mesélt, bár tavaly a Dancing with the Stars versenyzőjeként láthatták a nézők, ősszel pedig a Fort Boyard egyik csapatát erősíti majd, próbálja meghúzni a határt az elvállalt tévéműsorokat illetően.

  „Nyilván a Fort Boyard sem volt tavaly ilyenkor betervezve, tehát ez is csak jött pár hónappal ezelőtt, és annyira szimpatikus volt az egész műsornak a metódusa, hogy úgy gondoltam, ez belefér. De egyébként nem szeretnék így elcelebesedni” – kezdte Hunyadi, hozzátéve: egyre több gyerektől hallja, hogy felnőttként modellek, énekesek vagy táncosok szeretnének lenni, de ő ezt nem tartja kifejezetten pozitívnak, azt pedig pláne nem hiszi, hogy a hírnév lenne a csúcs, a lehető legjobb életcél.

  „Én úgy gondolom, hogy ez nem igaz, és ezt valahogy bele kéne nevelni a gyerekekbe meg az embereknek az agyába, hogy ez igenis nem minden, és most lehet, hogy ezért megköveznek, de valamilyen szinten egy üres dolog. 

  Ha én csak abból élnék, hogy celebműsorokba megyek, mert ugye kell, akkor belül szerintem nagyon üres ember lennék.

  Én attól vagyok teljes, hogy zenével foglalkozom, énekórákra járok, hogy színházba járok, koncertekre járok, klasszikus zenei meg popzenei koncertekre is” – idézte a modell szavait a24.hu.

 • Különleges koktélruhában bálozott a sztárpár 18 éves nagylánya.

  Rohan az idő, nemrég 18 éves lett Hollywood egyik elsőszámú sztárcsemetéje, Suri Cruise is. A tinilány le sem tagadhatná híres szüleit, de főleg édesanyja vonásaiból örökölt jócskán – olyannyira, hogy a nemrég napvilágot látott, friss szalagavatós fotói kicsit össze is zavarták az internetezőket, Suri ugyanis pont úgy fest rajtuk, mint a színésznő 25 évvel ezelőtt, a Dawson és a haverok forgatásának időszakából. 

  Ráadásul a különleges alkalomra a New York-i gimnazista egy szabásában és mintájában is kora-kétezres éveket idéző koktélruhát választott, ami nem lennénk meglepődve, ha kiderülne, hogy Holmes ruhatárából lett kölcsönözve.

  Középiskolai tanulmányai befejeztével Suri Cruise állítólag egy pittsburghi egyetemen, a Carnegie Mellon University-ben tanul tovább ősztől. 

 • Bulcsú örökölte szülei zenei tehetségét.

  Lassan egy éve már, hogy Kanadában kezdett új életet Gömöri András Máté és Polyák Lilla, valamint a színésznő Homonnay Zsolttól született kisebbik fia. Ahogy azt a házaspár korábban már elmesélte, a költözés részben a 17 éves Bulcsú ötlete volt, és a jelek szerint jól be is illeszkedett Torontóban a tinédzser. Nem csak 80 százalék felett teljesít az iskolában, de még zenei karrierje is beindulni látszik. Jazz-zongorázással kezdett el foglalkozni, és a jövőjét is ebben látja.

  „Szépen veszi az akadályokat. Négy különböző zenekarban játszik most már, amiből kettő iskolai és kettő meg már iskolán kívüli. Úgyhogy elkezdték őt megtalálni és felfedezni, ezt rettenetesen élvezni, szerintem néha túl is hajtja magát” – mesélte a Tv2-nek Polyák, aki szintén sok énekesi felkérést kap kint, és férje is bőszen építi kanadai karrierjét.