Ambrus
-7 °C
3 °C

Jobban megéri a sztriptízbár a bordélyháznál

2004.04.21. 16:39
Jobban megéri a sztriptízbárt nyitni, mint a bordélyházat - állítja Ausztrália a Daily Planet vezetője. A cég részvényesei voltak az elsők, akik résztulajdonnal bírtak bordélyházakban. A CNN tudósítása szerint a Daily Planet tulajdonosai a bárok üzemeltetésében látnak több pénzt.
Egy évvel azután, hogy betört az ausztrál tőzsdére, a Daily Planet tulajdonosa bejelentette, meggondolja a további terjeszkedést. Ez a cég volt az első Ausztráliában, melynek részvényesei bordélyházakban bírtak részesedéssel.

A Daily Planet nevű vállalkozás nagyon lendületesen indult, de a tulajdonos szerint az utóbbi időben nőtt az ellenállás a cég részvényeit birtoklók körében amiatt, hogy a cégnek köze van a prostitúcióhoz - mondta a cég vezetője, Andrew Harris a Reutersnek. A hatóságok is keresztbe tesznek a vállalkozásnak, nehezebbé téve a különböző engedélyek beszerzését.

Több pénz

A társaság ezért úgy döntött, hogy felhagy a bordélyházak üzemeltetésével, a sztriptízbárok úgyis jobban jövedelmeznek. Ezen kívül félő, ha megmaradnak a bordélyházaknál, nem tudnak terveiknek megfelelően terjeszkedni az országban.

Amikor a cég megnyitotta az első bárt Melbourne-ben, 57 ezer dollárnyi bevételt vártak tőle. A klub azonban ennél jóval több, 76 ezer dollár bevételt hozott. Ez a költségek 33 százalékos megtérülését jelenti, míg a bordélyházaknál ugyanez a szám tíz százalék.

Ha sikerül eladni a bordélyházakat, megszabadulnak az adósságoktól, és évi 2,5 millió dollár profitot is el tudnak érni - nyilatkozta Harris. A brókerek és befektetők ellenállása is kisebb lesz, hiszen senki nem tiltakozik az ellen, hogy sztirptízbárokban legyen részesedése - írja a CNN.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.