Isteni ízek a magasban – Locavore terasz a Tabán a tetején

2015.06.08. 10:56 Módosítva: 2015.06.09. 09:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Egy hely, ahol Budapest a lábaink előtt hever, ahol az ízek frissek és intenzívek, és ahol inspricáiót kaphat vagy éppen egyszerűen csak feltöltődhet. Igen, ez a Locavore Terasz, mely június 24-én nyitja kapuit a nagyközönség előtt.

A napsütés simogatja bőrünket, világosban végzünk a munkával és első utunk egy fárasztó nap után nem rögtön haza vezet, intenzívebbek az élmények, a város tele van programokkal és a feléled a körülöttünk lévő természet, csiripelnek a madarak és minden zöld. Igen, itt a nyár!

Tagadhatatlanul érezzük az illatokat és Budapest gasztronómia élete is felélénkül. Nyitnak a teraszok, a meleg nyári estéken a város életre kel. A kínálat nagyon széles, a romkocsmáktól az elegáns, minden izt megérő kerti „paradicsomokig“ választhat a betérő vendég.

De mitől lesz más egy terasz? Hogyan válasszunk, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen? Fontos a lokáció, az élmény ígérete, az ízek frissessége, a chef álmodta nyári ízcsodák vagy a hűsítő koktélok és italok széles spektruma, a programok választéka? Igen, ez így egyben mind számít.

De hogyan találjunk egy olyan, új, kedvenc helyet, ami mindezt tudja, hiszen a fővárosban minden sarkon ki lehet ülni egy finom limonádéra.

Már az ókori görög istenek is tudták, hogy a hegy teteje a legjobb hely. Az Oympost ugyan nem tudjuk Budapestre varázsolni, de az élményt igen, hiszen egy szerda estén mindez a Tabán tetején életre kel. A Locavore étterem panoráma terasza június 24-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt és nemcsak ezen az estén, de egész nyáron a főváros panorámája mellett az isteni ízeket és pillanatokat is évezhetjük.

Tehát, ha új kedvenc helyet keres, akkor a mi választásunk a Locavore panoráma terasz a Tabán tetején június 24-től.

Asztalfoglalás:

1016, Budapest, Naphegy u. 67. Tel: (06 1) 799 04 01

info@locavore.hu, www.locavore.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.