Előd
7 °C
16 °C

Internet korlátok nélkül

2017.09.19. 17:45 Módosítva: 2017-09-26 13:40:47
Nem fogy el többé hónap közben az internet: mostantól nem csak korlátlan beszélgetés, de korlátlan adatforgalom is választható a Telekomnál. Az új ajánlat a Magenta1 csomag részeként is igénybe vehető.

Fontos a korlátlanság? Érdemes most böngészni a Telekom ajánlatait, mert a korlátlan mobilinternetezésre vágyók számára a Telekom több megoldást is kínál.

Egy promóciós ajánlat keretében bármely mobil hang díjcsomag mellé most itt a Net Korlátlan mobil adatcsomag. Havi tízezer forintos díj ellenében belföldön korlátlan mobiladatforgalomhoz juthatnak, akik ezt választják, külföldön pedig a szolgáltatáshoz 7GB roaming adatforgalom tartozik, amely az Európai Unió és az EGT országaiban­­ használható fel.

A korlátlan beszélgetés és az SMS küldés szabadságára vágyóknak, a Telekom a Mobil Korlátlan csomagját kínálja. A díjcsomag havidíja tizenkétezer forint (ePack kedvezménnyel), amely korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosít belföldi hálózatokba, alapdíjas irányba itthon vagy EU roaming helyzetben is.

Korlatlan02

A korlátlansághoz készüléket is szeretnél előnyös áron? Amennyiben mindkét (hang és mobilinternet) csomagot megrendeled, akkor jelentős készülékvásárlási kedvezményt biztosít számodra a Telekom.

Vezetékessel együtt még előnyösebb: ha van otthon tévé, internet, vagy telefon előfizetésed, akkor további 20 (két vezetékes szolgáltatás mellé), vagy akár 25% (három vezetékes szolgáltatás mellé) kedvezményt kaphatsz a havidíjból.

Korlatlan05

Magenta 1 ügyfél vagy? A Magentások mostantól a vezetékes telefon helyett mobil internetet is választhatnak, nagyobb, vagy akár korlátlan adatcsomaggal. A főként fiatalokat megcélzó új ajánlat lehetőséget biztosít arra, hogy a minimum 100 Mbps sebességű vezetékes internet, a HD minőségű családi televíziós csatornacsomag, és a szabadon választható mobilcsomag megtartása mellett a vezetékes telefonálást több, sőt akár korlátlan mobilinternetre válthassanak az előfizetők.

Azonnal érdekel? A Net Korlátlan és Mobil Korlátlan díjcsomagokról és ajánlatokról további részletek és fontos felételek itt, a Magenta 1-ről itt találhatók.