Keresés

363 találat az Indexről, és 31 a környékéről.

Megnéztük, mit tud a Telekom sajátmárkás táblagépe

Megnéztük, mit tud a Telekom sajátmárkás táblagépe

2023.09.17. 11:19 Módosítva: 2023-09-19 12:41:30
Így muzsikál a mindennapokban a T Tablet.

szeptember 22., 00:06

Pokoli aranykor szintivel, Trabanttal és a Hajnal-Vasaddal Pokoli aranykor szintivel, Trabanttal és a Hajnal-Vasaddal

A 80-as és kora 90-es évek újhullámos : zenekarai manapság talán kevésbé ismertek, mégis óriási hatással voltak a zenei életre és persze magára a kultúrára. 5 olyan formabontó együttest választottunk ki, amely most is érdemes a hallgatásra, cikkünkben ráadásul egy bónusz sláger is helyet kapott.

2022. december 30., 08:52

Nőket, anyákat alkalmazni: pont, hogy megtérülő befektetés Nőket, anyákat alkalmazni: pont, hogy megtérülő befektetés

A női egyenjogúság kérdései, többek között a cégek vezetőségét érintő kvóta éles vitákat képes generálni. Páros interjúnkban két női felsővezető beszél a témáról, osztja meg a tapasztalatait és meglátásait. A beszélgetés apropóját egy uniós döntés adta, ami bevezetné a kvótát hazánkban is.

2022. szeptember 28., 00:04

Az a munkájuk, hogy kitalálják a jövőt Az a munkájuk, hogy kitalálják a jövőt

Önjáró kisautó, VR és AR szemüvegek, metaverzumot prezentáló TV és 3D nyomtatás - ezek sokaknak extrém, futurisztikus elemek, de van, akinek ez csak egy átlagos munkanap részei. A technológiai innovációkkal foglalkozó Deutsche Telekom "játszószobájában" jártunk.

2022. augusztus 1., 00:18

Mi köze az üvegtörésnek a digitalizációhoz? Mi köze az üvegtörésnek a digitalizációhoz?

Egy családias hangulatú szépségszalon nagy változáson ment keresztül a közelmúltban. A szinte egyik pillanatról a másikra történő újjászületés tépkedéssel és töréssel indult, majd egy szelfifalnál végződött. A talán zavaros történet jelszava: előre a digitalizáció útján.

2021. november 23., 00:01

KKV-k az online térben: lehetőség vagy nehézség? KKV-k az online térben: lehetőség vagy nehézség?

Megállíthatatlan folyamatnak tűnik, hogy a világ digitalizálódik, ezzel párhuzamban a munka világának egyre nagyobb szelete "kerül át" a világhálóra. De vajon mit gondolnak erről a cégvezetők? Kérdőívünk erre a kérdésre keresi a választ.

2021. október 26., 00:00

Megéri felvenni a legjobb munkaerőt? Megéri felvenni a legjobb munkaerőt?

A modern kor előtti hadseregekben kegyetlen bánásmóddal képezték ki a bármit eltűrő, félelem nélküli katonákat, a borszakértő elithez tartozást igazoló vizsgára öt évet kell készülni. De vajon milyen tulajdonságok, milyen szemléket szükséges ahhoz, hogy valaki a legjobbak közé kerüljön a saját szakterületén?

2021. július 20., 00:07

Így futottak a sztárok a 36. Telekom Vivicittán Így futottak a sztárok a 36. Telekom Vivicittán

Zé banánnal kínálta a versenytársakat, Lakatos Márk a tömegsportból a tömeget képviselte, Pimaszúr az életéért küzdött. 10 sztár váltóban futotta le az idei Vivicittát és mobilról közvetítette, hogy milyen showelemekkel készült a különleges eseményre.

2021. május 14., 09:33

Alternatív idővonalon a magyar történelem Alternatív idővonalon a magyar történelem

Bár a szájhagyomány se rossz, Tibrilli, Mátyás udvari bolondja kezében egészen másképp sült el a_kiraly_bolondja TikTok csatorna, amin hatalmas siker volt a budai kutyavásár buktája, vagy a 18-as karikával ellátott Okos lány „belépője”.

2020. június 17., 09:21

Hasít az 5G Budapest belvárosában Hasít az 5G Budapest belvárosában

Pár óra alatt elröppent 20 giga adatforgalom. Remek válaszidő, jó sebesség, kis lefedettség - ezt tudja most az 5G a Telekomnál.