2024. június 19. 15:00
Horvátország
Albánia
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00
Németország
Magyarország
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc

Szabó Gyula

Elárulta a kormány, hogyan számolt le az egyik legnagyobb ellenfelével Elárulta a kormány, hogyan számolt le az egyik legnagyobb ellenfelével

Varga Mihály fontos fejleményeket közölt.

14 perce

Öveket becsatolni, megindult a fordulat a benzinkutakon Öveket becsatolni, megindult a fordulat a benzinkutakon

Újabb drágulás érkezik.

55 perce

Így állnak európai szinten a budapesti albérletek Így állnak európai szinten a budapesti albérletek

Óriási meglepetés látható az adatokban.

június 17. 16:07

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár nemrég azt nyilatkozta, tárgyalások folynak arról, hogy több nukleáris fegyvert helyezzenek készenlétbe.

Stoltenberg a tárgyalások alatt azt kérte a tagországoktól, hogy a nukleáris agresszióval szembeni elrettentő példaként mutassák be a nukleáris átláthatóságot – írja a The Kyiv Independent alapján az Economx. A főtitkár a Telegraphnak adott interjújában leszögezte:

a NATO célja ugyan egy atomfegyverek nélküli világ, de amíg azok léteznek, addig a NATO nukleáris szövetség marad; mert egy olyan világ, ahol Oroszország, Kína és Észak-Korea rendelkezik atomfegyverekkel, a NATO pedig nem, sokkal veszélyesebb.

Megjegyzései egybevágnak a Fehér Ház fegyverzet-ellenőrzésért felelős igazgatójának múlt heti kijelentésével, aki szerint az Egyesült Államoknak növelnie kell a stratégiai nukleáris fegyvereinek telepítését a Kína és Oroszország jelentette fenyegetések közepette.

A főtitkár úgy véli, hogy a katonai szövetség olyasmivel nézhet szembe, amire korábban még nem volt példa: két olyan potenciális ellenféllel, amelynek nukleáris ereje van – Kína és Oroszország.

Rod Stewartot „kifütyülte” a közönség németországi fellépésén, miután a koncertjén a háttérben megjelent az ukrán elnök arcképe, illetve egy ukrán zászló – ahogy azt korábban megírtuk. Pedig az angol előadó régóta nyíltan bírálja Vlagyimir Putyint és az ukrajnai háborút.

Mielőtt előadta volna 1991-es Rhythm Of My Heart című slágerét – amelyet háborús dalnak nevez, és amit Kijevnek szentelt a legutóbbi fellépéseken –, Rod Stewart mögött kivetítették az ukrán zászlót a képernyőre. Majd Volodimir Zelenszkij ukrán elnök képe is megjelent a vásznon.

UGYANAKKOR A KÖZZÉTETT VIDEÓKON AZ LÁTSZIK, HOGY A TÖMEG GÚNYOLÓDIK, AMIKOR ROD STEWART TISZTELEG AZ UKRÁN ELNÖK ELŐTT.

Annak ellenére, hogy az énekes nem árul zsákbamacskát: 2022 óta rendszeresen elítéli Oroszországot, és nemrég a Sky Newsnak adott interjújában „s*ggfejnek” nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

Az LMP eredményváró központjában még Ungár Péter és Vitézy Dávid nem jelent meg. Az Index információi szerint a politikusok a sajtótájékoztatóra fognak ideérni. Ez azért is érdekes, mert más LMP-s politikusok itt vannak.